Arestat preventiv după ce și-a dat foc casei

HomeActualitate

Arestat preventiv după ce și-a dat foc casei

 

 

Un bărbat din Văleni, în vârstă de 46 de ani, a fost arestat preventiv pentru 20 de zile, după ce și-a dat foc casei, la începtul lunii mai. Luni, 8 iulie, față de bărbatul din Văleni, Judecătoria Roman a dispus schimbarea controlului judiciar în măsura arestului preventiv pentru 20 de zile.

Conform IPJ Neamț, la data de 4 mai, poliţiştii Secţiei de Poliţie Dulcesti au depistat şi reţinut un bărbat de 46 de ani, din Văleni, bănuit de comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere. Acesta a fost reţinut iniţial de către poliţişti pentru 24 de ore, iar ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

„În fapt, la data de 3 mai 2019, în jurul orelor 00.00, poliţiştii au fost sesizati de către o femeie de 44 de ani, din Văleni, despre faptul că soţul său a incendiat locuinţa comună. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că pe fondul consumului de alcool, acesta ar fi provocat scandal la domiciliu şi a ameninţat că va incendia locuinţa comună. Pe timpul nopţii, femeia a observant un incendiu care se manifesta din podul casei. La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Neamț, Detașamentul de Pompieri Roman, care a lichidat incendiul, ce a distrus locuinţa în proporţie de 70%”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0