Apa Serv spune că nu mai întrerupe apa în Roman după-amiaza, în următoarea săptămână

HomeSocial

Apa Serv spune că nu mai întrerupe apa în Roman după-amiaza, în următoarea săptămână

Joi, 1 februarie, Compania Județeana Apa Serv SA a anunțat o nouă perioadă de întrerupere în programul de furnizare a apei în municipiul Roman, pentru următoarea săptămână. Dacă, în perioada anterioară, întreruperea apei în Roman era operată atât noaptea, cât și după-amiaza, pentru prima săptămână din februarie Apa Serv transmite că va opri apa în oraș doar pe timpul nopții.

„Din cauza perioadei secetoase ce a condus la scăderea drastică a nivelului pânzei freatice și a neacumulării apei din rezervoarele din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din municipiul Roman, Compania Județeană Apa Serv este pusă în situația neplăcuta de întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în municipiul Roman, în perioada 1 – 8 februarie 2024, în intervalul orar 22.00 – 06.00. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere! Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu”, au transmis reprezentanții companiei.

Restricția la programul de apă a crescut treptat în ultimele luni, de la cinci ore noaptea, la opt ore pe timpul nopții, la finalul anului trecut. De vineri, 5 ianuarie 2024, Apa Serv a introdus o nouă restricție la programul de alimentare cu apă în Roman și pe timpul după-amiezelor, care a fost în vigoare până la finalul lunii ianuarie.

Întreruperile de alimentare cu apă sunt anunțate de Apa Serv pe site-ul propriu în secțiunea https://www.apaserv.eu/intreruperi/ , precum și pe pagina de facebook, https://www.facebook.com/ApaServNeamt.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0