Apă cu presiune redusă marți în Roman, din cauza unei avarii

HomeSocial

Apă cu presiune redusă marți în Roman, din cauza unei avarii

Marți, la ora 12.20, compania județeană Apa Serv SA a anunțat că, pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, este pusă în situaţia de a furniza apă cu presiune redusă – existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă – astăzi, 19 martie, între orele 13.00 – 16.00, în municipiul Roman.

„Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu”, au transmis reprezentanții Apa Serv.

Întreruperile de alimentare cu apă sunt anunțate de Apa Serv pe site-ul propriu în secțiunea https://www.apaserv.eu/intreruperi/, precum și pe pagina de facebook, https://www.facebook.com/ApaServNeamt.

Comentarii

WORDPRESS: 0