Prima paginăSport

Antrenamente intense pentru surorile Perie

Dimensiune text

 Odată cu trecerea examenelor de la Campionatul Național Școlar de Atletism, aur la aruncarea ciocanului și bronz la disc, pentru Roxana Perie, sportivă legitimată la LPS Roman, a început o nouă, scurtă și intensă etapă de pregătire.

 

„Întrucît în 15 iunie va participa la naționalele de tineret, pregătirea va avea alte coordonate decît pînă acum. Pînă în 10-12 iunie va lucra la volumul cel mai mare și vor fi două, trei zile de relaxare înainte de naționale. Mă îngrijorează că are pierderi de calciu, care o afectează„, a afirmat antrenorul Lucică Cucoș.

În ce o privește pe Bianca Perie, campioana europeană de tineret la aruncarea ciocanului, programul devine și mai dur. „După naționalele de tineret vor veni două săptămîni de pregătire cu intensitate crescîndă, iar după europenele de seniori de la Helsinki și pînă în 6 iulie va fi pregătire la maximum, în plin. Oboseala își spune cuvîntul și în cazul ei, din pricina echilibrului calciu – magneziu, dar sperăm să putem remedia situația„, a mai spus Cucoș.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0