Prima paginăActualitate

Aniversare surpriză alături de polițiști

Aniversare surpriză alături de polițiști

Dimensiune text

 

Sâmbătă, 2 mai, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, au fost „complici” la transformarea zilei de naștere a unui copil într-o experiență unică.

Pentru a-i înveseli ziua, polițiștii „au conspirat” cu părinții și i-au făcut o surpriză de proporții. Astfel, pentru câteva minute, însoțiți de patrupedul Jimmy, polițiștii au ieșit din tiparul activităților specifice și au făcut un gest din suflet, s-au deplasat la adresa sărbătoritului, în vârstă de 9 ani, și i-au urat „La mulți ani” într-o formă inedită – respectând, totodată, ordonanțele militare. Vizibil fericit și emoționat, băiețelul le-a mulțumit polițiștilor pentru surpriză.

„Pentru un copil, să-și petreacă ziua de naștere izolat în casă, fără prieteni, fără petreceri și cadouri, poate fi trist. Misiunea de suflet, aceea de a face un copil fericit, a fost îndeplinită cu succes de polițiști. La mulți ani, Gabriel, și fericitări pentru modul în care ți-ai serbat ziua de naștere în această perioadă, rămânând în casă și dând un exemplu tuturor!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamt

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0