Home

An încheiat cu „argint” la baseball

Echipa de juniori III a LPS Roman, vicecampioană naţională, a fost răsplătită cu o tabără, la Tîrgu Neamţ, de către directorul Petrică Sandu.

În ultima competiţie naţională a anului trecut, echipa de baseball masculin, juniori III, a Liceului cu Program Sportiv Roman, a devenit vicecampioană naţională. Turneul final, în sală, s-a desfăşurat la Alexandria.

Antrenorul Marcel Arcana n-are cum să fie altfel decât bucuros de locul ocupat de elevii săi şi, hârşâit fiind într-ale sportului, recunoaşte cu fair-play că nu se putea mai mult şi că învingătoarea îşi merită medalia de aur şi cupa rezervată campioanei: „Echipa din Călăraşi a fost, fără discuţie, cea mai bună. Mai omogenă şi cu o experienţă mult mai mare, a meritat titlul de campioană. Noi suntem bucuroşi că am luat medaliile de argint într-o competiţie cu mai multe pretendente la statutul de vicecampioană, precum CSȘ Tîrgu Neamţ sau CSȘ Alexandria. Am câştigat meciurile cu toate celelalte echipe, în afară de CSȘ Călăraşi. În plus, am luat şi premii individuale. Alexandru Apetrei a fost desemnat cel mai bun prinzător, out-fielder, cum i se spune în baseball. George Suditu a primit diploma pentru cel mai bun alergător în bază. Ca recompensă pentru această medalie, domnul director Petrică Sandu a decis să ne trimită în tabără la Tîrgu Neamţ. A fost o perioadă de şase zile în care copiii s-au bucurat din plin”.

La campionatul naţional de baseball în sală au mai participat şi punctat: Palestra Bucureşti, Biruinţa Gherăeşti, CSȘ Botoşani, Viitorul Curcani (Călăraşi).

Podiumul campionatului juniorilor III: 1. CSȘ Călăraşi, 2. LPS Roman, 3. CSȘ Târgu Neamţ.

Lotul LPS Roman a fost format din: Alexandru Apetrei, Radu Bereşoaie, Lucian Bereşoaie, Luigi Fechetă, Siviu Giurgi, Leonard Lupu, George Suditu, Sebastian Țarălungă, Andrei Trifaş, Cosmin Antal, Dragoş Cocuţi, Alexandru Farcaş şi Alexandru Ungureanu.

„Au început cursurile, au început şi antrenamentele. La sfârşitul lunii februarie va fi primul turneu de sală al categoriei 10-11 ani”, a completat Marcel Arcana.

Comentarii

WORDPRESS: 0