Prima paginăSport

Amenzi și penalizări cu 30% din salarii pentru trei luni, la echipa de handbal CSM Roman

Amenzi și penalizări cu 30% din salarii pentru trei luni, la echipa de handbal CSM Roman

Dimensiune text

 

 

Marți, 16 ianuarie, conducerea Clubului Sportiv Municipal Roman a solicitat întrunirea Consiliului de Administrație, pentru a analiza oportunitatea și pentru a decide cu privire la sancționarea pecuniară a jucătoarelor și a antrenorului principal de la echipa de handbal CSM Roman, pornind de la rezultatele înregistrate în ultimele două etape și rezultatele din turul sezonului 2017-2018, informează un comunicat al CSM Roman.

„S-a constat randamentul scăzut al echipei și rezultatele nesatisfăcătoare, care situează CSM Roman în Liga Florilor pe locul IX în clasament, cu o etapă înainte de finalul turului, aspecte care reliefează șanse scăzute pentru echipă să își atingă obiectivul de a încheia campionatul pe un loc în primele cinci clasate”, precizează comunicatul clubului.

Astfel, Consiliul de Administrație a decis amendarea jucătoarelor și a antrenorului principal pentru înfrângerile înregistrate în etapa a XI-a (HCM Râmnicu Vâlcea – CSM Roman) și a XII-a (CSM Roman – CSM Slatina). Amenda este pentru fiecare dintre cele două meciuri pierdute în cuantum de 1.000 lei, pentru antrenor și sportivele care au jucat în teren, și în valoare de 500 lei pentru cele care au fost apte dar nu au fost introduse în joc. Sportivele accidentate sau inapte la data meciurilor nu vor fi sancționate. S-a hotărât, de asemenea, și diminuarea veniturilor contractuale ale jucătoarelor și antrenorului cu 30% pentru trei luni, motivat de rezultatele slabe și randamentul scăzut al echipei în turul sezonului competițional 2017-2018.

„În cadrul ședinței nu s-a discutat despre renunțarea la serviciile antrenorului principal sau la cele ale vreunei jucătoare. Echipa își continuă pregătirea pentru ultima etapă a turului, ce va avea loc în deplasare la Cluj, duminică, 21 ianuarie”, mai precizează comunicatul CSM Roman.

În conferința de presă de luni, primarul Lucian Micu s-a declarat nemulțumit de ultimele rezultate ale ehcipei și a afirmat că va propune Consiliului de Administrație diminuarea contractelor jucătoarelor și ale staffului tehnic cu 20%.

Cu șapte înfrângeri și cinci victorii în primele 12 etape, echipa de handbal CSM Roman ocupă locul al nouălea, cea mai slabă clasare cu o etapă înaintea finalului turului din ultimele șapte sezoane.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • wiorel 4 ani

  Conducerea Clubului Sportiv Municipal Roman nu are nici o vina ?????
  Ei cum platesc ???
  Aici se termina visul frumos pentru handbalul romascan .

 • alex 4 ani

  Ce avantaje aduc orasului echipele de handbal si fotbal?Ce incasari are,din bilete,transferuri,publicitate,echipa de fotbal?La handbal,in tribune,sunt cam aceeasi spectatori.Nu vor ei sa sponsorizeze echipa???Cand le desfiintati,sa terminam odata cu risipa banilor???

  • ulisesmenarul 4 ani

   Alex , unii iubesc handbalistele ! Nu pe toate ! Nu pe toate odata ! Pe rand … Unii mai risipesc si bani cu ele sau doar cu unele din ele. Dar risipesc din banii lor. Nu esti putin rautacios ca nu ajungi si tu la ele ? Sunt prea inalte Alex ? HI ha Hu !