Articol publicat în data de: vin, 20 Apr 2012Amenzi pentru mizerie

În perioada 1-13 aprilie, inspectorii din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Neamț au efectuat 131 de controale în unități de toate tipurile din județ.

 

 

Acțiunile inspectorilor veterinari au urmărit modul în care sînt respectate cerințele sanitare veterinare pentru siguranța alimentelor în unitățile de procesare, depozitare și comercializare pentru produsele de origine animală și nu numai, dar și în tîrguri, piețe agroalimentare și ferme.

În timpul verificărilor s-au constatat manipularea neigienică a produselor de origine animală și comercializarea de produse alimentare în spații neaprobate sanitar veterinar, vînzarea de animale vii fără documente sanitare veterinare sau depozitarea de legume și fructe în spații neigienizate.

Ca urmare acestor controale, inspectorii au aplicat opt avertismente și trei amenzi, în valoare totală de 2.400 de lei.

 

Știrea are un comentariu
Lasă un comentariu mai jos
  1. dictionar spune:

    mizerie = saracie. esti sarac si mai esti si amendat pentru asta. sunteti ziaristi, mai pune-ti mana pe dictionar, ca e grav ce scrieti.

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri au apreciat: