Ambasadorul SUA în România vizitează județul Neamț

HomeCultural

Ambasadorul SUA în România vizitează județul Neamț

 

 

Luni, 26 martie, Excelența Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, va efectua o vizită în județul Neamț. Vizita ambasadorului SUA în România va avea loc la Biblioteca Județeană „G. T. Kirileanu” din Piatra Neamț și este prilejuită de inaugurarea „Raftului American” („American Shelf”) în cadrul bibliotecii județene.

„American Shelf reprezintă o donație de carte – literatură americană clasică și contemporană, literatură pentru copii și tineret, lucrări de metodică a predării limbii engleze, materiale pentru perfecționarea cunoașterii limbii engleze, continuarea studiilor în SUA, precum și cărți despre politica externă, istoria și geografia Statelor Unite. Colecția oferă acces la resurse despre SUA, cultura și valorile americane. Donația va fi oferită de domnul Hans Klemm, ambasadorul SUA în România, și va intra în patrimoniul Bibliotecii spre a sta la dispoziția profesorilor, elevilor și a publicului interesat”, precizează Mihaela Mereuță, director-manager al Bibliotecii Județene „G. T. Kirileanu”.

Ambasadorul SUA Hans Klemm s-a mai aflat în județul Neamț în luna iunie 2016, atunci când a vizitat Cetatea Neamț și Parcul Natural Vînători Neamț. Hans Klemm a preluat funcţia de ambasador SUA în România în septembrie 2015.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0