Prima paginăRoman

ALOFM Roman rămâne fără coordonator

Dimensiune text

Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă (ALOFM) Roman (foto sediu) va rămâne fără coordonator. Conducerea activității din agenția romașcană va reveni unui șef de departament de la Piatra Neamț, până la desfășurarea concursului care va avea loc pe 15 mai.

 

 

„Este vorba despre o decizie pe care o vom lua după desfășurarea concursului programat în 15 mai, când va fi stabilit șeful departamentului de management al pieței muncii și de formare profesională. Acest șef de departament oricum va avea în subordine, prin natura relațiilor de serviciu, o parte dintre angajații agenției din Roman și va coordona aproape întreaga activitate  a  agenției. Este o decizie prin care încercăm să eficientizăm activitatea la nivelul agenției județene”, a spus Daniel Chirilă, directorul executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț.

În acest moment, activitatea agenției locale din Roman este coordonată de inspectorul Claudia Hanganu. Aceasta ocupă interimar funcția de conducere, înlocuind-o pe Tatiana Lazăr, căreia i s-au reproșat o serie de disfuncționalități legate de gestionarea dosarelor de ajutor social.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • jean 8 ani

    C. Moldovanu n-a fost competenta!!!!!?????