Prima paginăPolitica

Alegeri locale la Roman. Marius Neculai: „Sperăm că am fost candidați care am transmis încredere”

Alegeri locale la Roman. Marius Neculai: „Sperăm că am fost candidați care am transmis încredere”

Dimensiune text

 

Duminică, 11 iunie, au loc alegerile parțiale pentru funcția de primar al municipiului Roman. Omul de afaceri Marius Neculai, candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria Roman, a votat la secția amenajată în dispensarul din zona Școlii „Vasile Alecsandri”. La vot, acesta a fost însoțit de soție și de fiul cel mare, de senatorul PSD Dan Manoliu și de deputatul PSD Alexandru Rotaru, precum și de un grup de susținători ai partidului.

„Am votat cu încredere și nu am niciun fel de emoție. În primul rând vreau să mulțumesc tuturor romașcanilor care fac astăzi acest gest și vin să voteze. Am ținut să merg astăzi cu familia la biserică să ne rugăm lui Dumnezeu să aibă grijă de noi toți. Sperăm că am fost candidați care am transmis încredere și îmi doresc ca romașcanii să aibă în următorii ani parte de un primar implicat, care să fie alături de oameni și care să modernizeze acest oraș. Le mulțumesc tuturor acelora care mi-au fost alături: familie, prieteni, colegi, toți romașcanii pe care i-am întâlnit și care astăzi vor veni să ne susțină”, a declarat Marius Neculai.

Deputatul Alexandru Rotaru a votat la aceeași secție. El își sărbătorește ziua de naștere chiar duminică, 11 iunie, când împlinește 28 de ani: „Îmi doresc astăzi un sigur cadou mare, sper deseară să fie bucurie și veselie. Am votat astăzi pentru schimbare, am votat cu toată încrederea, am votat omul potrivit pentru romașcani”.

 

Apoi, Marius Neculai l-a însoțit pe senatorul Dan Manoliu la vot la una dintre secțiile de vot amenajate la Școala „Sergiu Celibidache”. Senatorul Manoliu a fost respins la prima secție de vot – cea la care votase până acum -, dar s-a regăsit pe listele celeilalte secții amenajate în clădirea principală a școlii de pe strada Bogdan Dragoș.

„Am venit astăzi și am votat cu speranță și, în același timp, cu încredere pentru Marius Neculai, un om care a demonstrat că știe ce vrea, a demonstrat prin ceea ce a făcut romașcanilor că vrea binele orașului, că vrea un pic mai bine pentru toți romașcanii și, totodată, are în spate un colectiv puternic, are în spate încrederea obținută de noi prin faptul că ne-am ținut de cuvânt prin ceea ce am promis tuturor întotdeauna. Sunt convins că Marius Neculai, așa cum îl cunosc și cum ne-a demonstrat la toți, va face ca acest oraș să înflorească. E timpul schimbării și sper că romașcanii au votat această schimbare, așa cum i-am rugat, sper că au votat cu inima, cu sufletul și cu gândul”, a declarat la ieșirea din secția de votare senatorul Dan Manoliu.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0