Alege GPS-ul potrivit pentru sport

HomeAdvertorial

Alege GPS-ul potrivit pentru sport

Dacă îți place sportul – mai ales cel în aer liber, în mijlocul naturii, pe drumuri frumoase pe care dorești să le explorezi prin diverse mijloace, ceea ce îți rămâne de făcut este să îți completezi echipamentul sportiv cu un GPS adecvat. Acesta te poate ajuta în orice moment să găsești cel mai bun drum, să alegi traseul potrivit preferințelor sau nevoilor pe care le ai, dar te ajută și să analizezi timpul, efortul sau performanțele obținute. Cum alegi GPS-ul potrivit în funcție de activitățile sportive pe care le desfășori vei afla din acest articol.

GPS-ul potrivit pentru ciclism 

Un GSP potrivit pentru ciclism îți va oferi șansa nu numai să urmezi traseul potrivit, ci și să îți analizezi performanțele – vezi unde ai fost eficient și unde mai întâmpini dificultăți. Acesta oferă posibilitatea de a planifica rute sau de a le urma pe cele urmate deja de alți bicicliști, îți oferă informațiile necesare despre drumurile pe care dorești să le parcurgi, dar și despre starea de fapt.

Un GPS eficient pentru activități de ciclism va fi dotat cu altimetru barometric, cu busolă și monitor pentru ritm cardiac, chiar și senzor de cadență sau calculator de putere. În acest fel, vei avea la dispoziție toate datele necesare pentru evaluarea progresului referitor la viteză sau timp ori la ritmul cardiac, dar și informații despre temperatură, altitudine și altele.

GPS-ul potrivit pentru drumeții 

Drumețiile ar putea reprezenta pasiunea pasiunilor: o pasiune pe care o împărtășesc atât de mulți… Mersul pe jos în mijlocul naturii, descoperirea unor locuri în care te poți energiza de-a dreptul, adevărate plăceri pe care le poți resimți oricând simți nevoia sau când ai ocazia. Iar un GPS potrivit poate fi cel mai bun aliat al tău în aceste incursiuni în natură pe care dorești să le faci.

Este important ca GPS-ul pentru drumeții ales să fie unul sigur, robust, dar în același timp practic. De preferat să alegi un GPS impermeabil, rezistent la condiții meteo nefavorabile, cu un ecran suficient de lat pentru a afișa informațiile în mod vizibil. De asemenea, este de preferat să alegi un GPS cu altimetru barometric care să ofere altitudinea exactă, dar și o busolă care să te ajute să găsești mai ușor drumul potrivit.

GPS-ul potrivit pentru sporturi marine 

Că dorești să te bucuri de o excursie pe mare sau ești un pescar înfocat, un GPS potrivit pentru astfel de activități sportive în mediul marin te-ar putea ajuta să faci față cu o mai mare ușurință provocărilor și să rămâi mereu în siguranță. Un GPS potrivit pentru activitățile desfășurate pe apă îți va oferi informații numeroase de navigare, așa cum ar fi marcarea, sectoarele de coastă, zone restricționate sau puncte de sondare, epave și altele asemenea.

Cu un astfel de GPS poți obține, de asemenea, informații despre programele de pescuit sau despre maree, dar și calculele zonelor de navigație, fiind astfel instrumentul potrivit pentru o poziționare corectă, de încredere pe apă.

GPS-ul potrivit, drumul spre performanțe mai bune 

Ușoare și practice, cu un design potrivit activităților sportive specifice, GPS-urile te pot ajuta să obții performanțele dorite. Acestea pot fi plasate fie în buzunar, fie pe ghidonul bicicletei, oferindu-ți informații de navigare prețioase, dar și date legate de performanțele obținute. Funcțiile suplimentare pe care le oferă acestea sunt ideale pentru a duce la capăt orice plan ai avea în activitățile sportive desfășurate.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0