Prima paginăRoman

Alarmă de incendiu la Kaufland

Dimensiune text

Romașcanii care au făcut cumpărături la Kaufland sîmbătă, în jurul orei 11.30, au avut parte de o experiență debusolantă. O alarmă de incendiu a fost declanșată, iar în cîteva clipe, temperatura în hypermarket a scăzut cu cîteva grade.

 

După aproape un minut de la declanșarea alarmei, prin sistemul audio al magazinului s-a auzit un anunț prin care se cerea cumpărătorilor să iasă din imobil în ordine și fără panică. Anunțul a fost oprit la jumătate, dar o parte dintre cumpărători, mai ales persoane care erau în magazin împreună cu copiii, au preferat să abandoneze coșurile cu produse și au ieșit în grabă.

Alte persoane au rămas în așteptare, fără a ști dacă să plece sau să își continue cumpărăturile, avînd în vedere că la toate casele care erau deschise, casierele își făceau treaba ca și cum nu s-ar fi întîmplat nimic.

Este alarmă de incendiu, dar puteți să vă cumpărați produsele, fiindcă problema este în altă parte, nu aici. Nu este cazul să evacuăm magazinul”, a spus unul dintre paznicii din hypermarket.

Problema a apărut chiar la intrarea în magazin, în zona ușilor glisante. Probabil din cauza acțiunii sistemului antiincendiu, oamenii care au vrut să-și termine cumpărăturile nu au putut să-și achite produsele prin plata cu cardul.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0