Al patrulea accident rutier cu victime în comuna Trifești, într-o săptămână

HomeActualitate

Al patrulea accident rutier cu victime în comuna Trifești, într-o săptămână

 

Joi, 17 octombrie, în comuna Trifești, în jurul orei 19, pe drumul județean DJ 157 s-a produs un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită.

Conform IPJ Neamț, din cercetările polițiștilor a reieșit că în timp ce un bărbat de 47 de ani, din Trifești, conducea un autoturism pe drumul comunal DC92, în localitatea Trifești, ajuns la intersecția cu drumul județean DJ 157, nu ar fi respectat indicația indicatorului „Oprire”, ar fi pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un moped, condus de un bărbat de 60 de ani, din Trifești, care se deplasa regulamentar pe drumul județean.

„În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 60 de ani, care a fost preluat și transportat la Spitalul Municipal de Urgență Roman pentru acordarea îngrijirilor medicale. Cei doi participanți la trafic au fost supuși testării alcoolscopice, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat agent de poliție Dimitrie Mocanu, din cadrul Compartimentului Relații Publice al IPJ Neamț.

Victima a fost preluată de ambulanța SMURD TIM și transportată la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman, diagnosticul cadrelor medicale fiind de plagă contuză la față, traumatism cranio-cerebral, fractură deschisă umăr stâng, rămânând internată în spital în secția Ortopedie, au precizat reprezentanții Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Este cel de-al patrulea accident rutier produs în comuna Trifești în ultima săptămână – celelalte trei produse pe DC 92 (unul petrecut pe 11 octombrie, soldat cu o persoană rănită, altul pe 15 octombrie, în urma căruia au rezultat trei răniți) și pe DJ 157 (produs pe 12 octombrie, soldat cu două persoane rănite).

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0