Prima paginăActualitate

Agenți din cadrul IPJ Neamț au refuzat 5.000 de lei, mită oferită de un șofer prins băut la volan

Agenți din cadrul IPJ Neamț au refuzat 5.000 de lei, mită oferită de un șofer prins băut la volan

Dimensiune text

 

 

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț a dispus joi, 27 septembrie, reținerea pentru 24 ore a suspectului T.P.I., în vârstă de 22  ani, persoană fără calitate specială, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Conform Direcției Generale Anticorupție (DGA), în fapt, un echipaj format din agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț – Poliția Orașului Tîrgu Neamț, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la sediul poliției, pentru constatarea infracţiunii.

„În timpul întocmirii actelor de constatare, tânărul le-a oferit agenţilor de poliţie suma de 5.000 lei, pentru a nu dispune măsurile legale, însă agenţii de poliţie au refuzat categoric oferta, au continuat să întocmească actele de constatare ale infracţiunii și au sesizat fapta la DGA – Serviciul Județean Anticorupție Neamț. Astăzi, 28 septembrie, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar față de tânărul în vârstă de 22 ani, pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de dare de mită”, informează reprezentanții DGA.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0