Adolescentă căutată în tot judeţul

Dimensiune text

Poliţiştii nemţeni caută o fată, de 15 ani, din comuna Alexandru cel Bun, care a plecat de acasă.

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Alexandru cel Bun au fost sesizaţi cu privire la dispariţia Petronelei-Georgiana Popovici, în vârstă de 15 ani, luni dimineaţă, la ora 10.00. Aceasta a plecat de la domiciliul său, din satul Vădurele, vineri seara. La momentul dispariţiei, tânăra purta o pereche de pantaloni scurţi, tricou, iar pe cap purta o şapcă de culoare verde cu negru, fiind încălţată cu o pereche de şlapi de culoare roz. Semnalmente: înălţime 1,50 metri, greutate de aproximativ 44 kilograme, ochi căprui, păr lung roşcat, faţa ovală, având un semn din naştere pe mână în formă de floare.

Poliţişti au demarat imediat căutările pentru depistarea copilei, fiind verificate locurile frecventate şi persoanele cu care acesta obişnuia să se întâlnească, urmând ca, în cursul zilei de miercuri, căutările să fie extinse.

Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea minorei sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.COMENTARII

WORDPRESS: 0