Prima paginăSocial

Activitate suspendată la ghișeul din Roman pentru înmatriculări, după creșterea numărului de infecții COVID-19

Activitate suspendată la ghișeul din Roman pentru înmatriculări, după creșterea numărului de infecții COVID-19

Dimensiune text

Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț a anunțat marți, 9 martie, că, având în vedere contextul epidemiologic actual, ghișeul deschis pe linie de înmatriculări vehicule al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din municipiul Roman, aflat în incinta Poliției municipiului Roman, își suspendă activitatea în perioada 9 – 18 martie. Ghișeul a fost deschis în luna septembrie a anului trecut.

„Aducem în atenția cetățenilor faptul că valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice se menține pe toată perioadă stării de alertă, conform legii, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări”, precizează reprezentanții IPJ Neamț.

Numărul cazurilor de infecție din municipiul Roman este în continuă creștere în ultimele săptămâni. Numărul infectărilor COVID-19 din ultimele 14 zile este marți, 9 martie, de 185 de cazuri în municipiul Roman, iar incidența comunitară (numărul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori) este de 2,67. La 1 martie, incidența comunitară pentru municipiul Roman era de 2,25/1.000, iar la 15 februarie, de 1,53/1.000.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0