Prima paginăActualitateRoman

Acoperişurile de la blocurile ANL intră în reparaţii

Dimensiune text

Pe lista de investiţii aprobată marţi, în şedinţa extraordinară a Consiliului Local, consilierii locali au alocat suma de 45 de mii de lei pentru lucrări de reparaţie la acoperişurile blocurilor ANL.

Încă de la începutul anului, locatarii din blocurile ANL de pe strada Vasile Lupu s-au plâns de faptul că apartamentele se degradează din cauza infiltraţiilor de apă cauzate de acoperişurile stricate. Primarul Laurenţiu Dan Leoreanu a anunţat că în acest an vor începe lucrările la mai multe acoperişuri ale blocurilor din zona respectivă. „Lucrările vor începe din această vară, iar banii alocaţi sunt pentru reparaţia a două dintre cele cinci acoperişuri. Vom încerca să vorbim cu firma care se va ocupa de reparaţii să facă lucrări la trei din cele cinci acoperişuri, unul urmând să-l plătim anul viitor şi alte două să intre în reparaţii în primăvara anului viitor. Anul acesta ne vom orienta spre acoperişurile care au cele mai mari probleme”, a spus primarul Laurenţiu Dan Leoreanu.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • chirias anl 8 ani

    Si chirisii de la ANL-ul de pe strada Stefan cel Mare s-au plans din cauza acoperisului. Pe noi nu ne baga nimeni in seama? Eu stau intr-o garsoniera cu doi copii si cand ploua afara, ploua si la mine in casa, iar din cauza ca apa curge din intrerupator nu am nici lumina. Este un miros groaznic si nici nu ne putem face curatenie pana nu se repara acoperisul.
    Va rugam sa luati mesuri deoarece este daunator si pentru copii sa stam in asemenea conditii.