Acest frigider cu tehnologie specială păstrează alimentele proaspete timp de 30 de zile

HomeAdvertorial

Acest frigider cu tehnologie specială păstrează alimentele proaspete timp de 30 de zile

Probabil că Beko nu este una dintre primele mărci care vă vin în minte atunci când vă cumpărați un frigider nou. Dar Beko este o companie europeană uriașă care se străduiește să schimbe acest lucru.

Zeci de modele de combină frigorifică Beko sunt acum vândute în magazinele din întreaga țară. Aceasta include comercianți cu amănuntul de electrocasnice la nivel național, precum și comercianți cu amănuntul regionali și magazine locale mai mici.

Dacă ne uităm în mod specific la o combină frigorifică Beko, ofertele se diferențiază în mai multe moduri cheie. În această recenzie, ne vom concentra în mod special pe modelul Beko BFFD3626SS pentru a vedea ce face acest frigider atât de special.

Ce este Beko?

Beko nu este o companie masivă de electronice de consum care se întâmplă să facă și aparate. Acestea fiind spuse, nu este nici o companie mică. Beko este deținută de Arçelik, una dintre cele mai mari mărci de aparate de uz casnic din Europa.

Compania are peste 30.000 de angajați și își vinde diferitele produse în peste 130 de țări diferite. Însă Beko se ocupă doar de două categorii de produse specifice. În primul rând, Beko produce aparate de bucătărie. În plus, compania are o linie de mașini de spălat și uscătoare.

Când vine vorba de aparate de spălat rufe, Beko oferă doar două modele diferite de mașini de spălat și două uscătoare diferite. Acest lucru înseamnă că firma se concentrează mult mai mult pe afacerea sa cu aparate de bucătărie.

Este Beko o marcă de încredere?

Întrebarea privind fiabilitatea Beko este, în mod evident, una crucială. La urma urmei, fiabilitatea este unul dintre cei mai importanți factori atunci când cumpărați orice aparat electrocasnic nou. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de frigiderul dumneavoastră.

Chiar și o mică problemă cu o combină frigorifica Beko poate fi teribil de deranjantă pentru familia dvs. Nimeni nu vrea să se confrunte cu durerea de cap de a se chinui să găsească o modalitate de a împiedica stricarea alimentelor în timp ce așteptați reparația frigiderului.

Din fericire, frigiderele Beko sunt foarte fiabile. Compania a avut unele probleme cu câteva modele mai vechi. Din fericire, aceste probleme au dispărut de mult. Site-urile de recenzii de top și recenziile clienților sunt de acord că frigiderele Beko mai recente sunt destul de fiabile și nu au probleme răspândite de care să vă faceți griji. Chiar și după mai mulți ani de utilizare, recenziile clienților sugerează că fiabilitatea este un mare argument de vânzare pentru o combină frigorifică Beko.

De unde provin electrocasnicele Beko?

Beko în sine are sediul în Marea Britanie și Irlanda. Sediul central al Arçelik se află în Turcia. Conform datelor de la Euromonitor International, Beko este marca de electrocasnice mari nr. 1 în topul celor mai bine vândute în Marea Britanie. Beko afirmă că una din patru gospodării din Regatul Unit are cel puțin unul dintre aparatele electrocasnice ale companiei.

Este zgomotos?

Acesta este un domeniu în care frigiderul Beko BFFD3626SS strălucește cu adevărat.

Frigiderele, în general, sunt mult mai silențioase în zilele noastre decât erau chiar și cu câțiva ani în urmă. Dar unele modele sunt mai zgomotoase decât altele. Dacă aveți în bucătărie o combină frigorifică Arctic care bâzâie, poate deveni foarte enervant. Sau, chiar dacă frigiderul dvs. este în general silențios, unele mașini de făcut gheață sunt surprinzător de zgomotoase.

Ne bucurăm să vă anunțăm că acest model de frigider din oțel inoxidabil Beko este minunat de silențios. Nu bâzâie și nu vibrează deloc în timp ce funcționează.

De asemenea, mașina de gheață nu este nici pe departe la fel de deranjantă ca unele modele de frigidere. Chiar și atunci când scoateți multă gheață din sertar și congelatorul trebuie să o înlocuiască, aparatul de gheață este în continuare plăcut și silențios în timp ce îngheață. Veți auzi din când în când un lot de cuburi alunecând în sertar, apoi revine la liniște.

Tehnologia EverFresh+

Ajungem astfel la cea mai inedită funcție pe care o oferă această combină frigorifică Beko. Se numește EverFresh+ și diferențiază Beko BFFD3626SS de alte frigidere comparabile mai mult decât orice altceva.

EverFresh+ este un sistem care combină câteva tehnologii diferite pentru a prelungi durata de depozitare a produselor dvs. Cea mai notabilă tehnologie se numește Active Fresh Blue Light.

Când majoritatea frigiderelor sunt închise, sunt întunecate în interior. Dar atunci când frigiderul Beko BFFD3626SS este închis, lumini speciale cu LED-uri albastre strălucesc în tot interiorul frigiderului.

Potrivit Beko, Active Fresh Blue Light prelungește procesul de fotosinteză în fructe și legume în timp ce acestea se află în interiorul frigiderului dvs. Compania spune că această lumină albastră specială ajută, de asemenea, fructele și legumele să rețină mai multe vitamine și nutrienți. Ca urmare, produsele rămân proaspete cu până la 30% mai mult timp, potrivit documentației Beko.

În plus față de Active Fresh Blue Light, frigiderul Beko din oțel inoxidabil cu patru uși folosește ceea ce compania numește tehnologia IonGuard. Acest sistem de ionizare menține aerul din interiorul frigiderului proaspăt pentru a ajuta la eliminarea mirosurilor și la conservarea alimentelor.

Când vine vorba de fructe și legume, există, de asemenea, blaturi speciale pe sertarele pentru produse care ajută la promovarea fluxului de aer din sistemul IonGuard. Acest lucru, combinat cu Active Fresh Blue Light, prelungește dramatic durata de depozitare a produselor proaspete.

Există câteva trucuri pe care oricine le poate folosi pentru a păstra produsele proaspete cât mai mult timp posibil. Acestea fiind spuse, nimic din ceea ce am încercat nu a funcționat la fel de bine ca frigiderul Beko.

Sistemul EverFresh+ de la Beko este de-a dreptul incredibil. Active Fresh Blue Light, IonGuard și designul special al sertarelor pentru legume și fructe se combină pentru a păstra fructele și legumele proaspete și ferme timp de săptămâni întregi. Este remarcabil.

Salata verde și alte frunze verzi încep de obicei să se ofilească în aproximativ patru sau cinci zile într-un frigider obișnuit. Dar în frigiderul Beko BFFD3626SS, aceleași frunze verzi au rămas crocante timp de săptămâni întregi. De asemenea, fructele au rămas proaspete mult mai mult timp în timpul testelor.

Testele efectuate de SGS, cea mai importantă companie europeană de testare și certificare, au constatat că produsele rămân proaspete timp de până la 30 de zile. Acest lucru este probabil în condiții ideale, nu într-o casă în care frigiderul este deschis și închis de mai multe ori în fiecare zi.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0