Accident rutier pe șoseaua spre Iași, trei răniți au ajuns la Spitalul Roman

HomeActualitate

Accident rutier pe șoseaua spre Iași, trei răniți au ajuns la Spitalul Roman

Luni, 21 august, în jurul orei 18, pe DN 28 – E 583, în afara localității Mircești, a avut loc un accident rutier, după coliziunea a două autoturisme, în urma căruia trei persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Municipal de Urgență Roman.

Conform ISU Neamț, la ora 18:12, a fost anunțat, prin apel la 112, un accident rutier între două autoturisme, în comuna Mircești. La locul indicat s-au deplasat pompierii Detașamentului Roman, cu o autospecială complexă de intervenție și echipajul de Terapie intensivă mobilă (TIM). „În urma informațiilor primite ulterior, au fost mobilizate un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț și un echipaj similar din județul Iași. În urma evenimentului, au fost preluați și transportați la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) al Spitalului Municipal de Urgență Roman trei bărbați, cu vârste de 68, 45 și 36 de ani, toți conștienți, cu traumatisme în urma accidentului rutier”, a precizat maior Andrei Grancea, din cadrul ISU Neamț.

Cadrele medicale ale SAJ Neamț l-au diagnosticat pe bărbatul de 68 de ani cu policontuzii, iar pe ceilalți doi cu contuzii minore și atacuri de panică, aceștia fiind preluați de echipajele TIM și SAJ și transportate la Spitalul Roman.

Conform IPJ Iași, la data de 21 august, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, ce a avut loc pe E 583, în afara localității Mircești. „Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între două autoturisme a avut loc o coliziune. În urma impactului, trei persoane au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

 

Foto: ISU Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0