Accident rutier la Gâdinți, o persoană și-a pierdut viața

HomeActualitate

Accident rutier la Gâdinți, o persoană și-a pierdut viața

Duminică seară, 14 august, în jurul orei 20, în localitatea Gâdinți, la intersecția DN 15D cu DJ 207D a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite.

Pompierii au fost înștiințați despre producerea accidentului rutier la ora 19:49, prin apel la 112. La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare grea și o ambulanță SMURD, din cadrul Detașamentului Roman, și două echipaje cu ambulanțe de la Stația Roman a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

„Evenimentul rutier s-a produs între un autoturism și o autoplatformă ce transporta o autoutilitară, în care se aflau cinci persoane. În autoturism erau două persoane, iar în autoplatformă trei persoane. La sosirea forțelor de intervenție, patru persoane erau evacuate, iar o persoană era încarcerată în autoturism. Trei persoane, doi bărbați și o femeie, au fost preluate și transportate la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman, de echipajele SAJ și SMURD. Pompierii au acționat pentru descarcerarea unui bărbat, pasager în autoturism, din păcate, bărbatul nu  prezenta semne vitale”, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat de 37 de ani, din Galați, conducea o autoplatformă, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Poiana Teiului. Accidentul sar fi produs pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Oprire de către conducătorul auto din Galați.

„Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat de 59 de ani, din Petru Vodă, pasager în autoturism, rănirea conducătorului autoturismului și a altor două persoane de 24, respectiv 34 de ani, ambele din Galați, pasagere în autoplatformă. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest eveniment rutier”, a precizat subinspector de poliție Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

 

 

 

Foto: ISU Neamț, IPJ Neamț

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0