Accident rutier în care au fost implicate trei mașini, la Tîrgu Neamț. Trei persoane au fost rănite

HomeNeamt

Accident rutier în care au fost implicate trei mașini, la Tîrgu Neamț. Trei persoane au fost rănite

Luni, 2 octombrie, la ora 21:40, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier la ieșirea din orașul Tîrgu Neamț spre Timișești, informează ISU Neamț. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Tîrgu Neamț și Stația Tîrgu Neamț a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

„În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau opt persoane. Un bărbat de 29 de ani, pasager într-unul din cele trei autoturisme, a rămas blocat. Acesta a fost evacuat de membrii unui echipaj SMURD (ce se afla în trecere), după care a fost predat echipajului SAJ sosit la locul evenimentului”, a precizat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și pentru curățarea carosabilul de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

Conform IPJ Neamț, la data de 2 octombrie, în jurul orei 21:40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Ștefan cel Mare, în localitatea Tîrgu Neamț. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un autoturism condus de tânăr, de 21 de ani, din Petricani, se deplasa pe strada Ștefan cel Mare din Tîrgu Neamț, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Tîrgu Neamț, ce se deplasa în fața sa, care, în urma impactului ar fi fost proiectat în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un podeț, un banner și gardul unui imobil. Totodată, roata ultimului autoturism s-ar fi desprins, pătrunzând pe partea carosabilă și fiind acroșată de un alt autoturism. Șoferii nu consumnaseră alcool. Accidentul s-ar fi petrecut pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare în trafic.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 28 de ani și a altor doi pasageri, cu vârste de 27, respectiv 29 de ani, din autoturismele implicate în evenimentul rutier. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a precizat inspector de poliție Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Conform SAJ Neamț, bărbatul de 29 de ani rănit în urma accidentului a fost diagnosticat cu politraumatism la glezna stângă și fractură deschisă, victima fiind preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU al Spitalului Orăşenesc Tîrgu Neamț, de unde a fost transportată la UPU al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

 

Foto: ISU Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0