Prima paginăActualitateRural

Accident anunțat după trei luni

Dimensiune text

Victima unui accident a anunţat Poliţia după trei luni. La mijloc ar fi fost vorba de o înţelegere financiară care nu s-a concretizat. 

Un bărbat din Secuieni este cercetat de poliţişti după ce a fost „pârât” oamenilor legii. Acesta a fost reclamat de un consătean că ar fi produs un accident rutier în urmă cu trei luni, mai exact pe 5 aprilie, în jurul orei 19.00. Reclamantul, în vârstă de 21 de ani, este chiar presupusa victimă. Acesta susţine că evenimentul rutier a avut loc pe DJ 158, în interiorul localităţii Secuieni. Poliţiştii au început cercetările şi, după primele verificări, a reieşit că în timp ce un tânăr de 20 de ani, din Secuieni, conducea un autoturism pe DJ 158, având direcţia de mers dinspre Roman către Moldoveni, a surprins şi accidentat cu partea din faţă a autoturismului tânărul de 21 de ani, care se angajase în traversarea drumului fără să se asigure. În urma impactului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului de circulaţie fără încuviinţarea Poliţiei, convenind, ulterior, cu victima ca, în schimbul unei sume de bani, cel accidentat să declare cadrelor medicale că a căzut din picioare. Banii nu au mai ajuns la bărbatul accidentat, aşa că acesta s-a dus la Poliţie, mai ales că varianta sa era susţinută şi de martori.

Citește și:   Incendii în comunele Bozieni și Valea Ursului, din cauza jocului copiilor cu focul

Șoferul care a crezut că scapă de dosar penal a fost depistat luni, 6 iulie, la ora 9.25, pe DJ 158 în localitatea Secuieni, în timp ce conducea acelaşi autoturism cu care ar fi produs accidentul. La momentul depistării, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care i-a fost reţinut permisul de conducere.

Acum, conducătorul auto este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, iar oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Reprezentanţii Poliţiei recomandă ca, în cazul unui accident de circulaţie al cărui autor părăseşte locul faptei, să reţineţi numărul de înmatriculare al autovehiculului, tipul şi culoarea autovehiculului, avariile rezultate în urma accidentului, semne particulare (modificări aduse caroseriei, surse de lumină auxiliare, dungi etc.) şi direcţia în care a plecat.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0