Prima paginăActualitate

Abonamente cu reducere la Bazinul de înot

Abonamente cu reducere la Bazinul de înot

Dimensiune text

 

Primăria municipiului Roman organizează, în aceste zile, o sondare a opiniei publice cu privire la oportunitatea de a fixa tarifuri și pentru abonamentele de lungă durată pentru activitatea de agrement de la Bazinul de Înot. În acest moment, abonamentele se pot lua de pe o lună pe alta, însă conducerea CSM Roman – care se ocupă de această bază de agrement – propune vânzarea unor abonamente pe o perioadă mai mare, cu anumite reduceri.

„CSM Roman propune înființarea unor abonamente pe 3 luni, pe 6 luni și pe 12 luni pentru accesul la Bazinul de înot. Acum, abonamentele sunt doar pentru 30 de zile. Abonamentul individual costă în prezent 80 de lei și permite accesul la 10 ședințe de agrement. Considerați oportună instituirea unor abonamente pe o perioada de 3-6-12 luni, cu aplicarea unor reduceri? Așteptăm sugestiile și opiniile dvs.”, se arată pe pagina de facebook a Primăriei, sondajul putând fi accesat la adresa: https://poll.fbapp.io/sondaj-abonamente-csm.

În cadrul conferinței de presă săptămânale, primarul Lucian Micu a primit o sugestie de la unul dintre jurnaliști cu privire la „regândirea” intervalelor dedicate agrementului și activității didactice, astfel încât să nu se creeze, în special după orele 18.00, aglomerație, iar copiii să poate utiliza vestiarul timp suficient.

Reamintim faptul că Bazinul de înot a fost creat pentru a fi utilizat în special în scop didactic, pentru ca elevii să aibă la Roman un spațiu adecvat și instructori pentru a învăța să înoate. Totuși, pentru a se putea susține investiția, bazinul este deschis și pentru agrement, iar de un an în cadrul acestuia funcționează și o saună.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0