Prima paginăNeamt

A virat în malul de pămînt

Dimensiune text

Un bărbat băut și grăbit a ajuns, miercuri după-amiază, cu mașina într-un mal de pămînt. Evenimentul a avut loc în jurul orei 16.00, pe un drum comunal din afara localității Giurgeni.

 

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Vasile L., de 38 de ani, din comuna Valea Ursului, conducea un autoturism pe DC 77, în satul Giurgeni, pe un sector de drum pietruit și în pantă, s-a angajat în depășirea unui alt autoturism, care se deplasa în aceeași direcție de mers. Din cauză că se afla sub influența băuturilor alcoolice și pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, bărbatul a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă prin stînga. Autoturismul a lovit un mal de pămînt, înalt de aproximativ 2,5 metri, situat în imediata apropiere a părții carosabile. Din accident a rezultat rănirea ușoară a șoferului, care a fost diagnosticat cu policontuzii și traumatism cranio-facial.
Acesta a fost scos din mașină de un echipaj de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Roman. Vasile L. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicînd că avea în aerul expirat o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur.
Cercetările sînt continuate de Biroul Rutier Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 0