A vândut o mașină închiriată, pentru a-și acoperi datoriile de la jocuri de noroc

HomeActualitate

A vândut o mașină închiriată, pentru a-și acoperi datoriile de la jocuri de noroc

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați marți, 11 mai, de către un bărbat de 36 de ani, din Bacău, reprezentatul unei societăți de închiriere autoturisme din Piatra Neamț, cu privire la faptul că unul dintre clienți nu a restituit vehiculul la expirarea perioadei de închiriere.

Conform IPJ Neamț, din investigațiile efectuate a reieșit că, la data de 27 aprilie, un bărbat de 27 de ani, din Icușești, ar fi închiriat un autoturism de la o societate de profil, pe care nu l-ar mai fi restituit la finalizarea contractului.

Polițiștii au stabilit faptul că acesta ar fi înstrăinat autoturismul în cauză unui alt bărbat de 30 de ani, din Roman, obținând astfel o sumă de bani necesară pentru acoperirea unei datorii acumulate la jocuri de noroc, iar în continuare bărbatul de 30 de ani ar fi vândut vehiculul unei societăți cu profil dezmembrări auto, din Secuieni.

„În urma activităților specifice desfășurate de polițiști, la data de 13 mai, autoturismul a fost descoperit la societatea în cauză, fără a prezenta avarii. Astfel, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională, estimat la aproximativ 25.000 de lei, a fost recuperat integral. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați”, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0