A pierdut 12.000 de lei la jocuri de noroc, apoi a reclamat la Poliție că a fost tâlhărit

HomeNeamt

A pierdut 12.000 de lei la jocuri de noroc, apoi a reclamat la Poliție că a fost tâlhărit

Marți, 19 septembrie, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au fost sesizați de către o femeie din localitatea Răucești cu privire la faptul că nepotul ei, în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, ar fi fost lovit de persoane necunoscute pe o stradă din Tîrgu Neamț și ar fi fost deposedat de un portofel în care avea suma de 6.500 de lei, informează IPJ Neamț. Tânărul a fost transportat la o unitate medicală, acesta refuzând internarea.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că infracțiunea sesizată nu se confirmă. „Polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei de 19 septembrie, tânărul în cauză ar fi pierdut suma de aproximativ 12.000 de lei la jocuri de noroc, iar pentru ca membrii familiei sale să nu afle despre acest fapt, ar fi înscenat faptul că a fost tâlhărit, indicând membrilor de familie și organelor de poliție leziuni corporale care nu au legătură cu prezenta cauză, fiind suferite în alte împrejurări”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0