Articol publicat în data de: mie, 04 Ian 2012
Social | de către Teo RusuA început anul cu o infracțiune

Un bărbat din Doljești s-a ales cu dosar penal după ce, în noaptea de Revelion, a vrut să „cumpere” dintr-un magazin închis.

 

A rămas fără băutură și țigări, dar și fără bani și a vrut să se aprovizioneze fără să plătească. Așa și-a început anul un bărbat din Doljești, care, înnoaptea de Revelion, în jurul orei 3.10, a vrut să fure băuturi alcoolice și țigări dintr-o patiserie din sat. Secția de Poliție Rurală nr. 7 Sagna a fost sesizată, prin 112, despre faptul că pe terasa unei patiserii din comuna Doljești a fost reținută o persoană care a spart geamul ușii de acces. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și l-au identificat pe Sebastian V., de 31 de ani, din comuna Doljești. Acesta a spart geamul patiseriei cu intenția de a sustrage din interior băuturi alcoolice și țigări. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>