A fost inaugurată noua sală de lupte a Clubului Atletic. Ea va purta numele antrenorului emerit Dumitru Artene

Home

A fost inaugurată noua sală de lupte a Clubului Atletic. Ea va purta numele antrenorului emerit Dumitru Artene

 

sala-de-lupte-inaugurare-01Joi, 13 octombrie, la Roman a fost inaugurat un nou obiectiv sportiv, sala de lupte libere a Clubului Atletic Roman. Noua sală poartă numele antrenorului emerit Dumitru Artene, cel care de ani de zile promovează acest sport în Roman și localitățile adiacente, având numeroase medalii cucerite de elevii săi la competiții interne și internaționale.

Tocmai aceste performanțe obținute de sportivii antrenați de Dumitru Artene au fost cele care au convins Ministerul Tineretului și Sportului, la începutul anului trecut, să aloce bani pentru ridicarea noului obiectiv, construit în apropierea sălii de atletism a Clubului Atletic, lângă Sala Sporturilor.

Suprafața de teren necesară construcției a fost pusă la dispoziție gratuit de Consiliul Local Roman. Clădirea are 16 pe 16 metri, iar în afară de sală au mai fost construite vestiare, duşuri şi toalete. Imobilul are structură metalică, iar pereţii sunt din panouri speciale. Proiectul sălii a fost preluat după o construcţie similară din Germania, iar valoarea investiţiei a fost, conform autorizaţiei de construire, de 357.500 de lei. Chiar dacă este o construcție care nu va putea fi folosită decât pentru antrenamente și competiții regionale de mică anvergură, era extrem de necesară sportivilor pentru a se putea pregăti în condiții adecvate.

La inaugurarea de joi a participat, alături de sportivi și reprezentanții Clubului Atletic și ai constructorului, și primarul Laurențiu Dan Leoreanu, care a mulțumit tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui proiect, care completează baza sportivă a municipiului Roman.

sala-de-lupte-inaugurare-01

sala-de-lupte-inaugurare-02

sala-de-lupte-inaugurare-03

sala-de-lupte-inaugurare-04

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0