A fost deschisă o nouă ediție a Târgului Expofashion la Roman

HomeSocial

A fost deschisă o nouă ediție a Târgului Expofashion la Roman

 

În perioada 23 – 27 octombrie, Camera de Comerț și Industrie Neamț organizează la Roman cea de-a șase ediție a Târgului Expofashion, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Roman. Din spațiile expoziționale amenajate pe esplanada statuii din Piața „Roman Vodă”, romașcanii pot cumpăra în aceste zile mărfuri produse în România, în principal încălțăminte și îmbrăcăminte.

Târgul Expofashion de la Roman este deschis, în perioada 23 – 27 octombrie, de miercuri până sâmbătă în intervalul 09.30 – 19.00, iar duminică între orele 09.30 – 14.00. Târgul a fost inaugurat miercuri, 23 octombrie, în prezența directorului Departamentului Relații Interne și Târguri din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Neamț, Mihai Caravan, și a primarului Lucian Micu.

„Vă mulțumesc că ați venit la deschiderea târgului de îmbrăcăminte și încălțăminte Expofashion, ajuns la a cea de-a șasea ediție. Este multă muncă pentru organizarea unui astfel de târg, dar am ajuns la concluzia că suntem o echipă – Primăria, Camera de Comerț și Industrie și mass-media, fără de care acest târg nu s-a putea transforma într-un asemenea eveniment”, a afirmat directorul Mihai Caravan.

„La târgul Expofashion, ediția de toamnă, 50 de comercianți și producători autohtoni, din 20 de județe, au venit la Roman în aceste zile. Sunt convins că romașcanii vor putea să cumpere produse de calitate de la acest târg, eu însumi, la aproape fiecare ediție, m-am înnoit cu un produs de la acest târg și la fel o voi face și în acest an, pentru că doresc să încurajez producția autohtonă și produsele de origine română. Vreau să felicit conducerea Camerei de Comerț și Industrie Neamț pentru organizarea acestui eveniment, știu că în spatele acestei manifestări stă foarte multă muncă, iar Primăria municipiului Roman va rămâne un partener al comercianților și producătorilor români, pentru că trebuie să sprijinim în permanență producția autohtonă. Le doresc vânzări cât mai bune comercianților, iar pe romașcani îi invit să vină să își achiziționeze îmbrăcăminte și încălțăminte de sezon, la prețuri accesibile”, a afirmat primarul Lucian Micu.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0