Prima paginăActualitateRoman

A căzut în groapă

Dimensiune text

Miercuri seară, în jurul orei 22.20, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată de Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Roman despre faptul că a fost adusă de o ambulanţă o persoană căzută de pe bicicletă.

Din cercetările efectuate de către poliţişti a rezultat că în timp ce un tânăr de 16 de ani circula pe bulevardul Republicii, ajuns la intersecţia cu strada Primăverii, din cauza ploii torenţiale, nu ar fi observat o groapă aflată pe sensul său de mers şi a căzut cu bicicleta în aceasta, de la o diferenţă de nivel de 2,30 metri. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în acea zonă se efectuează lucrări pentru modernizarea reţelei de apă, iar locul era semnalizat, fiind montat şi un indicator rutier de „ocolire prin stânga”. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi efectuarea de lucrări neautorizate în zona drumului public.

În zonă au fost probleme de semnalizare şi de organizare a şantierului. Pe 18 iunie, city-managerul Ovidiu Bojescu a mers personal la şantierele din oraş şi s-a declarat, ulterior, nemulţumit de semnalizarea lucrărilor şi a rutelor ocolitoare. Victima are posibilitea de a cere despăgubiri de la constructor, dacă demonstrează că semnalizarea defectuoasă a cauzat accidentul.

Partajează articolul
Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0