HomeActualitateRural

A adus pe lume un băiețel mort

O tânără de 25 de ani, din Mesteacăn, comuna Icuşeşti, după o sarcină dusă aproape până la final, a adus pe lume, joi seara, un băieţel mort. În momentul în care tânăra a intrat în travaliu, familia acesteia a sunat la Ambulanţă, însă, atunci când a ajuns echipajul medical, pruncul deja venise pe lume, însă era mort, din motive care urmează să fie stabilite de medicii legişti.

„Joi seara, în jurul orei 19.00, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Neamţ s-a deplasat în localitatea Mesteacăn, unde a găsit o pacientă de 25 de ani, căreia i s-a pus diagnosticul de lehuzie imediată. Ea a născut la domiciliu, probabil la termen, un făt mort, de sex masculin, care avea o greutate de trei kilograme. Echipajul a transportat-o pe pacientă la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta şefă a SAJ Neamţ.

În acest moment, femeia se află internată la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, secţia Obstetrică – Ginecologie, iar medicii spun că se află în afara oricărui pericol, datorită faptului că a fost adusă la timp la spital.

Comentarii

WORDPRESS: 0