63 de contestații la titularizare

HomeSocial

63 de contestații la titularizare

 

Marți, 30 iulie, Ministerul Educaţiei Naționale a anunţat rezultatele finale, după contestații, ale concursului de titularizare din acest an, după proba scrisă care a avut loc în 17 iulie. În județul Neamț, 387 de teze au fost transmise la centrele de evaluare, una fiind anulată.

Conform ISJ Neamț, în județul nostru au fost depuse 63 de contestații. Situația statistică pe tranșe de medii, pentru județul Neamț, în urma afișării rezultatelor din 30 iulie, este următoarea: 179 de note între 7 și 10 (46,37%), 145 de note între 5 și 6,99 (37,56%) și 62 de note între 1 și 4,99 (16,06%). În urma contestațiilor, numărul notelor peste 7 a crescut cu șase.

Trei candidaţi din Neamţ au reuşit să obţină nota 10 la concursul de titularizare în acest an: Crina Lavinia Băluț, din Țibucani (care a susținut proba la Limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii), Oana-Codruța Cocuț, din Roman (care a susținut proba la Biologie) și Amelia Pîntea, din Roman (care a susținut proba la Geografie).

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0