Prima paginăNeamt

60 de lei, o zi de tabără pentru elevi

Dimensiune text

Elevii care vor să-și petreacă o parte din vacanța de vară într-o tabără au de unde alege. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț pune la dispoziția celor interesați numeroase oferte de vacanță, atît în bazele proprii din județul Neamț, cît și în multe alte locuri din țară.

 

În județul Neamț există două baze amenajate, una la Piatra Neamț, în Tabăra „Cozla”, și una la Oglinzi, în apropiere de Tîrgu Neamț.
O zi de tabără costă 63 de lei, cazare și masă, locurile din Tabăra Oglinzi fiind ocupate aproape în totalitate. Elevii au, însă, la îndemînă oferte din aproape toate colțurile țării.

Un sejur la Arieșeni, în județul Alba, costă 372 de lei, cazarea și masa pentru o zi fiind de 62 de lei. Un sejur la Sîngeorz Băi costă 426 de lei, la Poiana Pinului – 384 de lei, la Eforie Sud sau la 2 Mai – 444 de lei, 420 de lei costă un sejur la Sinaia și la Bușteni și 380 de lei la Păltiniș. În toate aceste tabere, cazarea este asigurată în spații care aparțin Autorității Naționale pentru Sport și Tineret.
Pentru a ajunge în tabără, însă, copiii trebuie să se constituie în grupuri de cel puțin zece doritori și să aibă un profesor însoțitor.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0