46 de note mărite în urma contestațiilor la titularizare

HomeSocial

46 de note mărite în urma contestațiilor la titularizare

 

 

Marți, 24 iulie, Ministerul Educaţiei a anunţat rezultatele finale, după contestații, ale concursului de titularizare din acest an. Pentru judeţul Neamţ, proba scrisă a concursului de titularizare a avut loc pe 11 iulie. 489 de teze au fost transmise la centrele de evaluare, una fiind anulată.

Conform ISJ Neamț, în județul nostru au fost depuse 77 de contestații. Astfel, au fost modificate 75 de note, 46 prin mărire, iar 29 prin micșorare. Situația statistică pe tranșe de medii, pentru județul Neamț, în urma afișării rezultatelor din 24 iulie, este următoarea: 262 de note între 7 și 10 (53,69%), 154 de note între 5 și 6,99 (31,56%) și 72 de note între 1 și 4,99 (14,75%).

Patru candidaţi din Neamţ care au reuşit să obţină nota 10 la concursul de titularizare: Ramona Apetrei, din Ruginoasa (care a susținut proba scrisă la Limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii), Andreea-Ioana Blaj, din Cordun (Limba și literatura română, elemente de pedagogie școlară și elemente de didactică generală aplicate disciplinelor din învățământul primar), Cristina Susanu, din Săbăoani (Religie romano-catolică) și Cristina-Mihaela Toader, din Roman (Asistență medicală generală – maiștri instructori).

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0