Prima paginăRoman

40 de locuințe sociale pentru sute de solicitanți

Dimensiune text

După o lungă perioadă de așteptare, cele două blocuri de locuințe sociale de pe Aleea Revoluției vor fi date în folosință în această vară. Lucrările din zonă au fost finalizate, iar în scurt timp licitația pentru amenajarea aleilor și parcărilor din apropierea celor două blocuri va avea stabilit un cîștigător.

 

Primarul Laurențiu Dan Leoreanu estimează că, în această vară, cele 40 de locuințe vor fi oferite romașcanilor. „Deocamdată, o comisie constituită la nivelul administrației locale analizează dosarele depuse de solicitanți și va stabili lista persoanelor care vor beneficia de aceste locuințe. Cu siguranță, în această vară locuințele sociale din cele două blocuri de pe Aleea Revoluției vor fi repartizate„, a precizat primarul.

Locuințele sociale vor fi repartizate persoanelor care au depus cereri în acest sens la sediul administrației locale. Spre deosebire de locuințele construite prin intermediul Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL), acestea pot fi oferite și romașcanilor cu vîrste mai mari de 35 de ani.
Lista de așteptare numără, la Roman, sute de solicitanți ai unor locuințe de acest gen.

COMENTARII

WORDPRESS: 0