30 de zile de arest preventiv pentru tânărul din Roman reținut de polițiști pentru tâlhărie

HomeActualitate

30 de zile de arest preventiv pentru tânărul din Roman reținut de polițiști pentru tâlhărie

 

Joi, 26 martie, un tânăr de 22 de ani a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În fapt, la data de 25 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 22 de ani, din Roman, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Din cercetări a reieșit că, la data de 24 martie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din Vrancea, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras prin amenințări o sumă de bani și un telefon mobil.

„Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei. Investigațiile au relevat faptul că, în timp ce bărbatul în cauză se afla pe o stradă din municipiul Roman, un tânăr de 22 de ani, l-ar fi deposedat prin amenințări cu acte de violență de telefonul mobil și 1.200 de lei”, precizează reprezentanții IPJ Neamț.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, după care, joi, Judecătoria Roman a dispus față de acesta arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0