25 de copii romașcani i-au susținut pe tricolori în meciul cu Norvegia, pe Arena Națională

HomeSocial

25 de copii romașcani i-au susținut pe tricolori în meciul cu Norvegia, pe Arena Națională

 

Marți, 15 octombrie, porțile celui mai mare stadion din România, Arena Națională, au fost deschise în primul rând copiilor, la meciul pe care naționala mare de fotbal l-a susținut, de la ora 21.45, împotriva selecționatei Norvegiei, în cadrul preliminariilor pentru calificarea la Campionatul European de Fotbal de anul viitor.

După incidentele de la meciul împotriva Spaniei de la începutul lunii septembrie, prezența spectatorilor a fost interzisă de UEFA la următorul meci de pe teren propriu al naționalei de fotbal a României, însă forul european a permis, la solicitarea Federației Române de Fotbal, prezența copiilor sub 14 ani, cu un însoțitor pentru zece copii. Astfel, 29.854 de copii, alături de însoțitorii lor, i-au încurajat pe tricolori, iar imaginile cu micii suporteri cântând imnul României înainte de începerea partidei au făcut înconjurul internetului.

 

Între zecile de mii de copii prezenți marți seară pe Arenea Națională s-au numărat și 25 de copii din Roman, elevi în clasa a III-a la Colegiul Național „Roman-Vodă”. În cursul zilei, aceștia l-au vizitat la parlament pe deputatul Laurențiu Leoreanu, care a și postat câteva imagini alături de aceștia pe pagina de socializare.

„Marți, 15 octombrie, am invitat și primit vizita, la Palatul Parlamentului, a unui colectiv de elevi ai Colegiului Național «Roman-Vodă», grup însoțit de doamna învățătoare și de câțiva părinți. A fost un moment de suflet și m-am bucurat de veselia lor, a copiilor încărcați de energie pozitivă, spirite sincere și frumoase. A doua surpriză – pentru ei – a fost facilitarea înscrierii pe platforma electronică pentru accesul la meciul România – Norvegia, de pe Arena Națională. Bucuria lor este bucuria și mulțumirea noastră! O zi specială, încărcată de o stare de bine cu micii noștri romașcani. Este o amintire atât de frumoasă! Sa fiți sănătoși cu toții, împreună cu profesorii, părinții și bunicii voștri!”, a transmis deputatul Laurențiu Leoreanu.

Copiii din Roman au fost și protagoniștii unuia dintre momentele selectate într-un material al Știrilor ProTV despre atmosfera de la meciul de marți seară, material care poate fi vizionat la acest link.

 

 

 

 

Foto: facebook, Echipa națională de fotbal a României (main)

 

Comentarii

WORDPRESS: 0