Deputatul USR Iulian Bulai a deschis cabinetul parlamentar din Roman

Deputatul USR Iulian Bulai a deschis cabinetul parlamentar din Roman

 

Vineri, 17 martie, deputatul USR de Neamț Iulian Bulai a fost prezent la Roman, unde a participat la deschiderea cabinetului parlamentar, amplasat în blocul 32 de pe bulevardul Roman Mușat (în apropierea magazinului Central, deasupra pub-ului TimeOut). Au fost prezenți parlamentari USR – între care senatorul USR de București Cristian Ghica, Cosette Chichirău, deputat USR de Iași, Lucian Stanciu Viziteu, deputat USR de Bacău, și Oana Bîzgan, deputat USR de București -, membri și simpatizanți ai partidului.

„Suntem o mână de oameni care mișcăm multe lucruri. Am făcut diferență în ultimele trei luni în Parlament, gândiți-vă ce vom face în următorii patru ani. Vreau ca acest spațiu să fie deschis tuturor celor care sunt interesați să stea de vorbă cu un parlamentar, să fie un fel de club al oamenilor care vor să discute politică, al oamenilor care sunt implicați în viața cetății și al celor care nu stau deoparte. Este un spațiu deschis tuturor. Vreau foarte multă apropiere între mine și colegii mei și între colegii mei și cei care simpatizează cu ideile USR sau sunt membri USR”, a afirmat deputatul Iulian Bulai.

„Suntem aici alături de Iulian să îl sprijinim, e un om extraordinar – și acesta nu este numai punctul meu de vedere, ci al tuturor -, care este determinat în ceea ce face și nu pot să îi urez decât mult succes și să își vadă toate dorințele îndeplinite”, a afirmat senatorul Cristian Ghica. „Suntem aici pentru Moldova, să arătăm că avem o solidaritate pe Moldova și că vom avea proiecte comune și ni le vom susține unii altora. Avem colegi din toată Moldova, este doar începutul unei colaborări și sperăm ca acesta să fie un mesaj pozitiv și pentru alegători”, a precizat deputatul Cosette Chichirău.

Deputatul USR de Neamț Iulian Bulai intenționează ca, până la finalul acestei luni, să deschidă un cabinet parlamentar și în Piatra Neamț.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0