Home

Handbalistele junioare II vor să-şi consolideze poziția de lidere în grupă

Proxima ocazie va fi cea a turneului din Buzău.

Echipa de handbal junioare II a Liceului cu Program Sportiv Roman a câştigat toate cele trei meciuri din cadrul primului turneu al campionatului naţional, seria B, competiţie organizată la Sala Sporturilor din Roman în luna septembrie 2014, prilej cu care s-a instalat în fruntea clasamentului grupei B. În urma rezultatelor obţinute atunci şi inclusiv a diferenţelor de scor, a devenit principală favorită la câştigarea grupei şi, implicit, la calificare la turneul semifinal. Seria B este una mai restrânsă, cuprinzând doar patru echipe: LPS Roman, ACS Tescani, CSȘ Bacău şi LPS „Iolanda Balaş Soter” Buzău. Ulterior, formaţia romaşcană, pregătită de Vasilica Lazăr şi Viorel Lazăr, a câştigat două dintre cele trei meciuri din cadrul turneului al doilea, desfăşurat în luna noiembrie în Bacău: 37-16 cu CSȘ Bacău şi 28-14 cu LPS Buzău. A pierdut, la limită, 18-19, cu ACS Tescani.

În zilele 23 şi 24 ianuarie se desfăşoară meciurile din cadrul celui de al treilea turneu, în Buzău. LPS Roman a jucat vineri cu ACS Tescani şi CSȘ Bacău, iar sâmbătă întâlneşte echipa locală. Formaţia romaşcană are ca obiectiv consolidarea poziţiei în clasament, cel mai greu meci fiind cu ocupanta locului secund, ACS Tescani.

În prima fază a competiţiei, campionatul este structurat pe zece grupe, alcătuite pe criteriu geografic, a câte maximum şase formaţii.

Ultimul turneu din grupă va avea loc la Tescani, în perioada 6-8 martie.

Clasament: 1. Roman – 15 puncte, 2. Tescani – 15p, 3. Bacău – 6p, 4. Buzău – 0p.

Comentarii

WORDPRESS: 1