Home

Sportivi romașcani la naționalele de atletism

Sezonul de vară în competiția atletică internă, cea a sportivilor de la grupele mai mari de vârstă, se va deschide vineri dimineață, 24 mai, când sunt programate întrecerile din etapa I a Campionatului Național rezervat categoriilor seniori, tineret și juniori 1.

 

 

Concursul, care se va desfășura în arena din incinta stadionului „Iolanda Balaș Soter” din București, se va încheia sâmbătă după prânz, odată cu finalul probei de săritură în lungime, feminin. Pentru atleții din Roman, cele mai importante probe vor fi cele de aruncări, cele în care școala romașcană și-a dobândit un renume. Vineri, de la ora 10, va avea loc proba de aruncare a ciocanului, masculin, cu Florin Asmarandei, de la Clubul Atletic, în postura de favorit la medalie. În urmă cu două săptămâni, elevul antrenoarei Carmen Iederan a ocupat locul secund la Grand Prix Bacău, cu o aruncare modestă, de 53,18 metri.

În aceeași reuniune, dar de la ora 11, va începe și proba similară feminină, cu Bianca Perie, eleva antrenorului emerit Lucică Cucoș, în prim plan.

Se mai așteaptă rezultate bune și de la Adrian Nicolau, la aruncarea suliței, dar și de la Carla Francesca Sescu (LPS, antrenor emerit Emilian Floroiu) sau Mihaela Asmarandei, la aruncarea discului și a greutății.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0