HomePolitica

Comunicat de presă

Alegerile legislative din 9 decembrie s-au încheiat cu victoria categorică a USL, confirmând astfel ceea ce știam încă din această vară. Poporul român s-a săturat de Traian Băsescu și de toate slugile lui! De altfel, mulți dintre cei care până acum câteva luni conduceau cu emfază și maximă aroganță destinele acestei țări, au fost atât de aspru sancționați, încât nu vor mai intra în Parlament.

 

 

Victoria USL ne obligă ca, în modul cel mai serios, să începem imediat un proces complex de reașezare a încrederii oamenilor în clasa politică. Acest lucru nu poate fi făcut decât prin seriozitate, răspundere și calitate în actul guvernării.

Suntem obligați de votul covârșitor acordat Uniunii Social Liberale să facem tot ceea ce am promis în campania electorală și, așa după cum am demonstrat în ultimile luni de guvernare, ne vom ține de cuvânt.

În ceea ce privește realegerea mea în onoranta demnitate de senator, pentru a treia oară în același colegiu, vreau să mulțumesc din tot sufletul acelora care m-au votat și să-i asigur că voi rămâne același om dedicat problemelor societății.

Cred cu tărie că urmărirea binelui comun trebuie să fie țelul oricărui om politic, iar răspunderea și adevărul, valorile după care trebuie să ne ghidăm în fiecare zi.

 

Cu mulțumiri,

Ioan Chelaru, Senator PSD

Comentarii

WORDPRESS: 8
  • sunteti la guvernare de7 luni si nu ati facut nimic,dar absolut nimic !!!

    • Bogdan 11 ani ago

      lasa nu fii suparat….sunt convins ca o sa faca Cadar pt tine cat n-a facut Pdl-ul in 8 ani de guvernare….prin urmare o sa mori de foame :))

  • un om 11 ani ago

    Dl senator Chelaru este acasa pentru fiecare romascan! Aveti posibilitatea sa va spuneti pasurile! Nimeni nu poate „ghici” gandurile si problemele…daca nu va si adresati persoanelor competente sa si faca ceva!
    Felicitari dle senator si avem toata increderea ca veti face orice va sta in putere sa ne reprezentati cu demnitate in Parlamentul Romaniei!

  • da,ati furat cat mai putin

  • dan ardeleanu' 11 ani ago

    Multa bafta ii doresc!!! Sigur este constient ce responsabilitate are acum, ca un numar atat de mare de romascani i-au acordat incredere , mai ales ca buba portocalie inca isi face simtita prezenta in acest oras mai mult decat mi-am inchipuit…

  • xxxxx 11 ani ago

    Felicitari domnule Chelaru, profesoara VARLAN ataca formatiunea USL , ca a facut campanie in scoli , dar ne intrebam oare ea ce a facut ? acelasi lucru dar cum este de limba romana la ea se numeste : ALTA MARIE CU ALTA PALARIE, sa plece de unde a venit de la pocreaca.

  • cetatean 11 ani ago

    Da sa plece Varlan la catedra ca a facut destule , sa ne gandim la cati bani a incasat de pe urma proiectelor si apoi sa mai vorbim de corectitudine . HOTUL STRIGA HOTUL

  • un cetățean 11 ani ago

    Așa este, domnule senator ! A venit timpul ca răspunderea și adevărul să fie valorile după care trebuie să ne ghidăm în viața cotidiană !