HomeActualitateSanatate

Medicul Maria Andrici a preluat funcția de manager al spitalului

Marţi, 27 octombrie, primarul municipiului Roman, Laurenţiu Dan Leoreanu, a prezentat, prin intermediul presei locale, tuturor romaşcanilor, pe noul manager general interimar al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, medicul primar ortoped Maria Andrici.

director 01„Iată că echipa managerială a spitalului se întregeşte astăzi, cu doamna doctor Maria Andrici, medic primar, specialitatea Ortopedie, astfel că, de acum, careul de aşi este complet. Este un medic tânăr, care şi-a obţinut toate atestatele în profesie, o persoană sub 40 de ani, care doreşte să se implice în activitatea managerială a spitalului. Îi urez mult succes şi sunt convins că va face echipă cu ceilalţi membri din comitetul de conducere, pentru ca, împreună, să poată obţine rezultate frumoase. Suntem, iată, la finalul unei etape. Mulţumim doamnei doctor Mihaela Banu, care a deţinut funcţia de manager general, ulterior, director medical, pentru contribuţia adusă”, a declarat primarul municipiului Roman, Laurenţiu Dan Leoreanu.

Primarul Leoreanu a dorit să mulţumească şi medicului Cătălina Pălăncianu, care a condus spitalul Roman în perioada 2013-2014. „Consider că, în aceşti ultimi ani, deşi nu a fost deloc simplu, doamna doctor Pălăncianu, împreună cu doamna doctor Banu, în etape diferite, au reuşit să facă echipă cu ceilalţi membri din conducere. Ne dorim să avem o echipă consacrată, care să ducă pe mai mulţi ani activitatea acestui spital, mai ales că s-a demonstrat că s-a făcut o activitate profesionistă, competentă, şi le mulţumesc pentru acest lucru actualilor şi foştilor membri din echipa de management”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu.

Având în vedere că în secţia Ortopedie şi Traumatologie lucrează, în acest moment, doar trei medici, noul manager al spitalului îşi va continua activitatea în secţie, pe parcursul dimineţii, urmând ca ceilalţi doi doctori să acopere activitatea în restul zilei.

„Îi mulţumesc domnului primar pentru încrederea acordată, de a face parte din echipa managerială. Vom continua proiectele începute în ultimii ani şi sperăm că o să fie totul bine. Este o provocare pe plan profesional, deoarece, din momentul de faţă, se adaugă un surplus de muncă şi cunoaştere, fiind vorba de un domeniu nou, cel administrativ. Din punct de vedere al secţiei, voi începe programul de la şapte, până în jurul orei 10, 10 şi jumătate, voi sta în sala de operaţie atât cât va fi nevoie şi îi voi ajuta pe colegii mei în măsura timpului disponibil”, a spus medicul Maria Andrici, noul manager general interimar al Spitalului Roman.

Pentru a evita o posibilă situaţie de incompatibilitate, în termen de 30 de zile doctoriţa Andrici va suspenda activitatea de la cabinetul său particular.

Comentarii

WORDPRESS: 0