HomeSanatate

23.000 de lei pentru servicii fizioterapeutice gratuite

Pentru ultimele trei luni ale anului 2015, Policlinica Roman a primit, din partea Casei de Asigurări de Sănătate Neamţ (CAS), suma de 22.865,82 de lei, pentru servicii medicale balneo-fizio-terapeutice. Banii sunt repartizaţi în mod egal pentru fiecare dintre cele trei luni ramase din 2015, respectiv câte 7.621,94 de lei pentru octombrie, noiembrie şi decembrie.

O valoare de contract mult mai mare a primit Fundaţia Medicală Barticeşti, renumită printre pacienţi pentru astfel de servicii medicale. Pentru fiecare dintre cele trei luni rămase din acest an, clinica din Barticeşti poate acorda servicii medicale balneo-fizio-terapeutice gratuite în valoare de 12.775,06 lei.

Cabinetul de Fizioterapie şi Medicină de Recuperare din Policlinica Roman asigură servicii medicale pentru zeci de mii de pacienţi din zona Romanului. Lunar, aproximativ 450 de pacienţi iau cu asalt cabinetul. Având în vedere că banii pentru serviciile gratuite sunt puţini, în comparaţie cu numărul foarte mare de pacienţi, cele mai multe servicii medicale sunt plătite.

Comentarii

WORDPRESS: 0