HomeRuralInedit

La 26 de ani, Cătălina Bordeianu conduce un club de fotbal

Cătălina Marga BordeianuCătălina Marga Bordeianu are 26 de ani, a absolvit Facultatea de Psihologie la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi are un master – „Evaluarea, formarea şi consilierea psihologică a personalului” – la aceeaşi universitate. Lucrează ca inspector la Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Văleni. Este preşedinta Asociaţiei Sportive „Arsenal” din Văleni din luna februarie 2015.

„Atribuţiile pe care le am în cadrul asociaţiei sunt de a conduce activitatea Consiliului Director şi de a prezida Adunarea Generală, duc la îndeplinire hotărârile Adunării Generale şi ale Consiliului Director, reprezint asociaţia în relaţiile cu autorităţile publice, cu federaţiile, angajez şi demit personalul asociaţiei şi sunt ordonator principal de credite. Totodată, mă consult cu stafful tehnic în vederea alcătuirii echipei şi în legătură cu transferurile de jucători”, a spus preşedinta Asociaţiei Sportive „Arsenal” din Văleni.

Cătălina Marga BordeianuEchipa de fotbal din Văleni a fost înfiinţată în anul 2013. În lot sunt înscrişi 22 de jucători – elevi, studenţi, poliţişti şi constructori – cu vârste cuprinse între 16 şi 37 de ani, care provin din Piatra Neamţ şi din comunele Văleni, Făurei, Ruginoasa, Tupilaţi, Bârgăuani, Girov, Mărgineni şi Mogoşeşti (judeţul Iaşi).

„La înfiinţare, echipa Arsenal Văleni a evoluat în Liga a V-a, ediţia de campionat 2013-2014, pe urmă am jucat în Liga a IV-a, ediţia de campionat 2014-2015, ocupând locul 13. Avem două participări în Cupa României, în anii 2014 şi 2015. Am câştigat Cupa Tupilaţi, în 2014, şi Văleni Cup, în 2014 şi 2015. Primarul Dan Relu Grigore şi şeful de post Cristian Cocea, căpitanul echipei, sunt foarte implicaţi în activitatea asociaţiei. Pe termen scurt şi lung, dorim înscrierea echipei în Liga a V-a, promovarea în echipă a tinerilor din comună, cu vârste între 14 şi 18 ani, realizarea transferurilor unor jucători valoroşi din comunele învecinate – Ruginoasa, Dulceşti, Făurei, Tupilaţi şi Bârgăuani. Totodată, dorim atragerea de fonduri pentru asociaţie, continuarea modernizării bazei sportive «Arsenal Arena» din Văleni – montarea unei tribune pentru spectatori, modernizarea vestiarelor pentru jucători, arbitri, observatori, oficiali, amenajarea unei parcări pentru autoturisme, racordarea bazei sportive la apă şi electricitate”, a spus preşedinta Asociaţiei Sportive „Arsenal” din Văleni.

Cătălina Marga BordeianuArbitrii, observatorii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Neamţ, delegaţii şi antrenorii echipelor cu care joacă fotbaliştii din Văleni sunt uşor reticenţi, spune Cătălina, când vine vorba de o femeie în lumea lor, dar relaţiile sunt bazate pe respect reciproc. În afară de fotbal, Cătălinei îi plac cursele de maşini, motocicletele, face jogging şi fitness.

Comentarii

WORDPRESS: 0