HomeRural

Lucrări de canalizare în comuna Tămășeni

În comuna Tămășeni au început lucrările de execuție la rețeaua de canalizare. Lucrarea, a cărei valoare este de 8.000.000 de lei, va fi realizată în ambele sate componente ale comunei – Adjudeni și Tămășeni -, pe o lungime de 16 kilometri.

 

 

„Era normal ca locuitorii comunei Tămășeni să beneficieze de toate utilitățile necesare unui trai civilizat. După ce s-a finalizat proiectul de alimentare cu apă, am continuat cu introducerea rețelei de canalizare, proiect ale cărui lucrări de execuție au început. Conform contractului, lucrarea va trebui încheiată anul viitor”, a declarat Ironim Andrici, primarul comunei Tămășeni.

Nici locuitorii cartierelor mărginașe ale satelor Tămășeni (Lungu Vântului) și Adjudeni (Livada) nu sunt uitați de autoritățile locale. Proiectul de extindere a alimentării cu apă include cele două cartiere noi. „La acest moment, 1.500 de familii din comuna Tămășeni consumă apă de la robinet. Fântânile sunt folosite doar pentru a udatul în curte. Putem spune că locuitorii comunei noastre beneficiază de condiții identice cu cele din oraș, deoarece finalizarea execuției proiectului de canalizare din cele două localități este doar o chestiune de timp. Singura noastră durere este racordarea cartierelor noi ale comunei la rețeaua de curent electric, care nu depinde de noi”, a spus primarul comunei Tămășeni.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0