HomeActualitate

Șase zile libere de sărbători

Persoanele active pe piața muncii au primit „cadou” din partea Guvernului două zile libere în plus, în perioada sărbătorilor de iarnă.

 

 

În ședința de Guvern care a avut loc marți s-a hotărât ca zilele de luni, 24 decembrie, și luni, 31 decembrie 2012, să fie zile libere. Astfel, angajații vor sta acasă în primele trei zile ale săptămânii 24 – 30 decembrie, adică în Ajunul Crăciunului și în prima și a doua zi de Crăciun. La fel se va întâmpla și în săptămâna 31 decembrie 2012 – 6 ianuarie 2013, când primele trei zile vor fi zile libere.

Decizia Guvernului se aplică tuturor categoriilor de bugetari, cu excepția instituțiilor în care este necesară asigurarea permanenței. Săptămâna aceasta, angajații vor mai sta acasă vineri și sâmbătă, cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei și a Zilei Naționale a României.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • NILA 11 ani ago

    Bravo!Tara se duce de rapa si puturosii stau acasa! Las’ ca ii tinem noi in spate pe bugetari!Privatii sa traga in jug si asistatii (sociali) sa doarma !Asta da ,,politica sociala(socialista)” in campania electorala !