Prima paginăPoliticazece-roman

[VIDEO] X Roman S01E10 :: Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman

[VIDEO] X Roman S01E10 :: Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman

Dimensiune text

Invitatul episodului X din proiectul X Roman este primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, care a acceptat invitația noastră de a răspunde cât mai direct și sincer la cele zece întrebări. Din interviul filmat, puteți afla cum își începe primarul ziua, ce modele de politician îl inspiră, dar și dacă va mai candida sau nu pentru un nou mandat la conducerea Romanului.

Cu acest episod, sezonul I din proiectul realizat în colaborare cu MV Production se încheie. Dar povestea continuă, echipa Ziarului de Roman transmițând invitații către 19 consilieri locali (cu excepția Roxanei Iorga și a lui Radu Samson, invitați în acest prim sezon) și vi-i vom prezenta pe măsură ce vor accepta să răspundă la zece întrebări.

Le mulțumim tuturor celor zece invitați din primul sezon pentru deschiderea de care au dat dovadă și sperăm că, și datorită nouă, romașcanii i-au cunoscut și mai bine!

 

(Pe tot parcursul filmării, moderatorul și echipa de producție au purtat măști de protecție și s-au respectat toate celelalte norme și recomandări cu privire la prevenirea îmbolnăvirii)

Episoadele anterioare:

X Roman S01E09 :: Lucian Ovidiu Micu, fost primar al municipiului Roman
X Roman S01E08 :: Iulian Bulai, deputat
X Roman S01E07 :: Dan Ioan Cărpușor, fost primar al municipiului Roman
X Roman S01E06 :: Flora Ordean, jurnalist
X Roman S01E05 :: Avocat doctor Ioan Chelaru, fost senator
X Roman S01E04 :: Ioana Roxana Iorga, fost viceprimar al municipiului Roman
X Roman S01E03 :: Laurențiu Leoreanu, deputat
X Roman S01E02 :: George Lazăr, prefectul județului Neamț
X Roman S01E01 :: Radu Samson, viceprimar al municipiului Roman
X Roman S01E00 :: Promo

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Toader 5 luni

    D-le primar, pana in prezent n-ati demonstrat ca puteti face lucruri bune si utile pentru romascani! Nu prea aveti vlaga! N-aveti „sange in instalatie”! In felul acesta nu mai prindeti un al-2-lea mandat cu tot ajutorul din partea d-lui Leoreanu! O sa va” ia fata” d-ul Samson! Daca nu-l puneti la treaba el isi face in continuare campanie electorala pe banii romascanilor! Aveti 700-800 de salariati in primarie, aproximativ acelasi numar de personal cat are si Spitalul de Urgenta Roman, spital in care se trateaza cam toti bolnavii non-covid din jud. Neamt! O parte din persoanele angajate in primarie n-au incarcare suficienta! Se calca pe picioare unul pe celalalt! Faceti restructurare! Schimbati organigrama pentru ca e prea stufoasa! Inainte de a va uita in curtea spitalui, uitati-va in curtea dvs. si faceti ordine!