HomePolitica

Vasile Pruteanu se întoarce la CJ

Președintele CJ Neamț se întoarce la muncă începînd cu 9 ianuarie.

Vasile Pruteanu, președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț, se întoarce la serviciu săptămîna viitoare. Deși are concediu medical pînă la data de 31 ianuarie, Vasile Pruteanu a spus că va reveni la muncă.

„Am început să mă simt mai bine cu piciorul și am decis să mă întorc la muncă de pe data de 9 ianuarie”, a afirmat Vasile Pruteanu. Președintele CJ Neamț vrea să facă o evaluare a activității instituției în perioada în care el a fost inactiv, mai ales că, în luna decembrie, organigrama CJ a fost modificată fără ca Vasile Pruteanu să fie consultat cu privire la acest aspect.

Se pare că președintele Consiliului Județean vrea să-i surprindă pe colegii săi, pentru că vicepreședintele Mircea Pintilie nu știa nimic despre întoarcerea din concediu a președintelui CJ.

„Domnul președinte are concediu medical pînă pe data de 31 ianuarie, chiar eu i-am semnat concediul medical”,a afirmat Mircea Pintilie.

Vasile Pruteanu a intrat în concediu medical la începutul lunii noiembrie. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală la un genunchi, la o clinică din București.

Comentarii

WORDPRESS: 0