Vasile Loghin, candidatul PNL la Primăria Pâncești, susținere puternică din partea președintelui PNL Neamț, George Lazăr, și a deputatului Laurențiu Dan Leoreanu

HomePolitica

Vasile Loghin, candidatul PNL la Primăria Pâncești, susținere puternică din partea președintelui PNL Neamț, George Lazăr, și a deputatului Laurențiu Dan Leoreanu

Echipa PNL Neamț susține candidatura lui Vasile Loghin pentru funcția de primar al comunei Pâncești. Vasile Loghin se bazează pe sprijinul echipei liberale de la Neamț, cu George Lazăr la conducerea Consiliului Județean, dar și pe experiența anterioară în administrație, din funcția de viceprimar al comunei, cunoscând foarte bine problemele comunității.

Candidez la funcția de primar al comunei Pâncești pentru că îmi doresc o altă relație a oamenilor cu administrația publică locală, nu suport ca cetățenii să fie umiliți, cetățenii merg la o instituție publică să-și ceară drepturile, iar primarul este plătit din bani publici să rezolve problemele comunei”, afirmă Vasile Loghin, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Pâncești.

Totodată, candidatul PNL Neamț afirmă că este timpul ca promisiunile adresate alegătorilor din Pâncești până acum să devină realitate, prin proiectele asumate de echipa liberală:

„Din ceea ce s-a promis, nu s-a făcut aproape nimic, 20-25% dacă s-a făcut. Există încă drumuri impracticabile prin satele comunei, iar dacă plouă nu se poate circula. Un cămin cultural a fost promis și nu s-a făcut. Trebuie rezolvată, de asemenea, problema gunoiului, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să își ducă gunoiul la tomberoane aflate la câteva sute de metri de locuințe, în capătul satului. Foarte importantă e problema apei, pentru că s-a făcut rețea, dar nu s-a găsit sursa de apă, nu știu ce specialiști au avut, dar oamenii nu au apă. Trebuie căutate alte soluții, care să îi ajute pe oameni. Vom face o echipă bună cu domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu și cu domnul George Lazăr, ca președinte al Consiliului Județean Neamț, venim să facem treabă și să fie bine”, afirmă Vasile Loghin, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Pâncești.

Locuitorii comunei Pâncești merită să aibă un trai mai bun, iar eu, în calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț, și domnul Vasile Loghin, în calitate de primar, ne angajăm să facem acest lucru. Îi asigur pe locuitorii comunei Pâncești că, dacă voi fi ales președinte al Consiliului Județean Neamț, voi face echipă cu viitorul primar Vasile Loghin pentru a crește calitatea vieții tuturor oamenilor. Sunt convins că locuitorii de aici îi vor acorda un vot de încredere, iar domnul Vasile Loghin va dovedi ca primar că a meritat acest lucru”, a transmis președintele PNL Neamț, secretarul de stat George Lazăr.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0